orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Home Slider Dots
  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.

Само со Орфеј светот е Ваш!

Ние ви ги нудиме најдобрите аражмани, тури и прошетки!

05.09.2019 - 11.09.2019

ЛИСАБОН & ПОРТО 7 ДЕНА АВИОН од Софија

Од 599 €
01.08.2019 - 06.08.2019

СТ. ПЕТЕРСБУРГ И МОСКВА

Од 665 ЕУР €

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2019

Кипар Лето 2019

Коста Диадема 7 ноќи и 8 дена - Италија, Франција , Шпанија, Балеари се поаѓа од Савона на 4.5.2019 год.

Од 249 €

Коста Нео Романтика- Јапонија - Тајван- Русија- Крстарење

Од 249 €

Коста Пацифика - Италија, Француска, Канарски Острови, Мадера , Шпанија.

Од 349 €

Коста Фаволоса - Италија, Француска, Шпанија, Португалија.

Од 399 €
01.06.2019 - 10.05.2019

Дубровник, Венеција, Бари , Крф (поаѓање од 01. јуни до 05. октомври 2019)

Од 529 €
06.09.2019 - 09.09.2019

Рим

Од 299 €
10.10.2019 - 13.10.2019

Париз

Од 299 €
11.10.2019 - 14.10.2019

Барселона

Од 299 €
05.09.2019 - 11.09.2019

Мадрид и Лисабон на Есен

Од 599 €
09.05.2019 - 09.10.2019

Лисабон на ЕСЕН 5 дена

Од 399 €
06.09.2019 - 09.09.2019

Кападокија (авионска тура) 06-09.09.2019

Од 249 €

Најнови понуди

ЛИСАБОН & ПОРТО 7 ДЕНА АВИОН од Софија

Цена за рана уплата до 31  Јули: 599€     (37.150 денари)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:759€ (47.060ден)

ТЕРМИНИ

Коста Диадема 7 ноќи и 8 дена - Италија, Франција , Шпанија, Балеари се поаѓа од Савона на 4.5.2019 год.

Италија - Франција - Шпанија - Балеари .

Се поаѓа од Савона 4.5.2019 година. 

Понудата важи само за двокреветни кабини. 

 

Коста Фасциноса- Италија, Балеарски острови и Шпанија (тргнување 2 и 16 јуни)

Коста Фасциноса  7 ноќи / 8 дена 

Италија- Балеарски острови и Шпанија

Се поаѓа од Савона на 02 до 09 и од 16 до 23 јуни 2019 година .

Коста Нео Романтика - Јапонија Тајван 8 ноќи и 9 дена

Коста Нео Романтика  Јапонија - Тајван 

8 ноќи / 9 дена 

Се поаѓа од Токио 18 мај 2019 год

 

 

 

Коста Нео Романтика- Јапонија - Тајван- Русија- Крстарење

Коста Нео Романтика  од Јапонија - Тајван - Русија 

16 ноќи / 17 дена 

Се поаѓа од Токио 18 мај 2019 

Коста Пацифика - Италија, Француска, Канарски Острови, Мадера , Шпанија.

Италија, Франција, Канарски острови , Мадера , Шпанија.

11 ноќи / 12 дена се поаѓа oд Савона на 4 мај 2019 

Last minute ponuda*    ponuda vazi samo za 1/1 i 1/2 кабини*

Коста Фаволоса - Италија, Француска, Шпанија, Португалија.

Италија , Франција ,Шпанија , и Португалија 

Поаѓање од Савона на 05 мај 2019 година 

Last minute ponuda* Превозот е по избор со  Авион или Автобус 

Дубровник, Венеција, Бари , Крф (поаѓање од 01. јуни до 05. октомври 2019)

КОСТА ДЕЛИЦИОЗА 

7 ноќевања/ 8 дена

Хрватска, Италија,Грција

Поаѓање од Дубровник од 01. јуни до 05. октомври 2019

Контакт

Кликнете LIKE PAGE, станете фан на нашата ФБ страница и следете ги нашите новости и понуди!