COSTA CRUISE

Costa MAGICA: Шветска, Финска, Русија, Естонија

Costa MAGICA: Шветска, Финска, Русија, Естонија

Термини: 23 и 30 Јуни 2018 ШВЕТСКА ФИНСКА РУСИЈА ЕСТОНИЈА 8 дена/7 ноќевања Испловување од Стохклом Повеќе информации