ПИЕРИА

COSMOPOLITAN HOTEL & SPA

COSMOPOLITAN HOTEL & SPA

Пиериа
Положба: Паралија,6 км од Катерини Сместување: 50 соби, опремени со џакузи, интернет (WI-FI), ЛЦД ТВ Повеќе информации
DANAI HOTEL & SPA

DANAI HOTEL & SPA

Пиериа
Положба: се наоѓа во Oлимпик Бич Сместување: хотелот располага со 47 соби, опремени со: балкон, клим Повеќе информации
GIANNOULIS

GIANNOULIS

Пиериа
Положба: се наоѓа помеѓу Паралиа и Олимпик Бич Сместување: Опремени со LCD, клима, фриждер, телефон, Повеќе информации
KRONOS

KRONOS

Пиериа
Положба: Платамона Сместување: 60 соби, опремени со сателитска ТВ,телефон, клима, мини бар, сеф, фен Повеќе информации
MEDITERRANEAN RESORT

MEDITERRANEAN RESORT

Пиериа
Положба : Паралиа, 7 км од Катерини Сместување: 68 соби. Собите се опремени со бања, балкон , клима Повеќе информации
OLYMPIC STAR

OLYMPIC STAR

Пиериа
Локација: На 15 минути до Неа Пори, плажата Скотина и Лептокарија се на 15 км. Сместувачки капацитет Повеќе информации
OLYMPUS THEA

OLYMPUS THEA

Пиериа
Положба : Платамона Сместување: 73 стандард соби и 2 свита. Собите се опремени со бања, балкон , кли Повеќе информации
ROYAL PALACE RESORT & SPA

ROYAL PALACE RESORT & SPA

Пиериа
Локација: Хотелот се наоѓа во Платамонас, на 36 км од градот Катимерини на 100 км од Солун. Сместува Повеќе информации