АРАНЖМАНИ

Коста Брава – лето 2018

Коста Брава – лето 2018

Шпанија
ПРОГРАМА 01. ден СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА – КОСТА БРАВА Состанок на групата на аеродромот во Скопје Повеќе информации
КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

Турција
Цена за личност од 275 евра
Термини 09-13.09  /  11 – 15.10.2018   Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно, ќ Повеќе информации
ИСТАНБУЛ (авион)

ИСТАНБУЛ (авион)

Турција
Цена за личност од 215 евра
Авион 4 дена / 3 нокевања ТЕРМИНИ :   07-10 Септември 2018  и 12-15 Октомври 2018 Истанбул… ба Повеќе информации
ИСТАНБУЛ (автобус)

ИСТАНБУЛ (автобус)

Турција
Цена за личност од 89 евра
ИСТАНБУЛ (Автобус / 5 дена / 2 ноќи) Термини: 07 – 10.09  и 12 – 15.10.2018 Она што нашата агенција Повеќе информации
БРАТИСЛАВА / ВИЕНА / ПАНДОРФ

БРАТИСЛАВА / ВИЕНА / ПАНДОРФ

Австрија
Цена за личност од 249 евра
Авион / 4 дена / 3 ноќевања Термини на поаѓање 2018:  /  08-11.09/ 20-23.10/ 08-11.12.2018 Во центар Повеќе информации
ПАРИЗ

ПАРИЗ

Франција
Цена за личност од 299 евра
Париз – град на светлината, модата, љубовта, виното…град кој никого не остава рамнодушен! ТЕРМ Повеќе информации
САРАЕВО И ЗЛАТИБОР

САРАЕВО И ЗЛАТИБОР

Цена за личност од 126 евра
4 ДЕНА / 3 НОКЕВАЊА СО АВТОБУС Термини на поаѓање : 07 Септември и 11 Октомври 2018Повеќе информации
Русија - Санкт Петербург и Москва

Русија - Санкт Петербург и Москва

Русија
Цена за личност од 499 евра
Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања Цена за рана уплата до 20 Јуни  499 евра  (30.938 денари)  Повеќе информации
РИМ  - НЕАПОЛ

РИМ - НЕАПОЛ

Италија
Цена за личност од 459 евра
РИМ  – НЕАПОЛ 6 дена со авион / 5 НП ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: ( 06-11.09.2018 // 11-16.10.201 Повеќе информации