orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Далечни патувања
Њујорк – градот кој никогаш не спие

NEW YORK - 6 Дена

термини: 06-11.03.2019/ 24-29.04.2019/ 18-23.09.2019/ 23-28.10.2019

ЦЕНА ОД 699 ЕУР ПО ЛИЦЕ + 199 РУ АЕРОДРОМСКО ТАКСИ

Уживајте во Куба (4 ****)

НОН СТОП

ЕКЛУЗИВНА ЦЕНА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН КУБА

ХАВАНА И ВАРАДЕРО 8 ноќевања

Посетете ја егзотичната Куба (5*****)

НОН СТОП

ЕКЛУЗИВНА ЦЕНА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН КУБА

ХАВАНА И ВАРАДЕРО 8 ноќевања