orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Пролетни понуди 2020
ВЕНЕЦИЈА со авион

термин – 08.03-11.03.2020г. 14.05-17.05.2020

ЈОРДАН и ИЗРАЕЛ

ТЕРМИНИ: 02-08 МАРТ 2020 / 21-27 МАЈ 2020
(6 ноќевања / 7 дена)

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ:   28.05-31.06.2020

За уплата до 20.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   299€   (18.538 денари)

РУСИЈА на пролет / МОСКВА и СТ. ПЕТЕРСБУРГ

Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања                              

ТЕРМИН:  16-22.04.2020   И    21.05 - 27.05.2020

ИЗРАЕЛ И КРАЛСТВОТО ЈОРДАН

ЈОРДАН и ИЗРАЕЛ

ТЕРМИНИ: 02-08 МАРТ 2020  И  21-27 МАЈ 2020
(6 ноќевања / 7 дена)

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 30 ЈАНУАРИ 2020 ГОДИНА  599 EUR  во МКД  37.138,00

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 10 ФЕБРУАРИ 2020 ГОДИНА 659 € / EUR  во МКД  40.858,00

РЕДОВНА ЦЕНА  НА АРАНЖМАНОТ 799 € / EUR  во МКД  49.538,00

Цените се дадени по лице за комплетен програм кој е наведен.

ЛИСАБОН & ПОРТО 7 ДЕНА АВИОН од Софија ВЕЛИГДЕН

Цена за рана уплата до 20 Ноември: 599€     (37.150 денари)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:759€ (47.060ден)

ТЕРМИНИ

РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ:

( 06-11.12.2019 /06-11.03.2020

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 299 ЕУР (за уплата до 15.11.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 499 ЕУР

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 24-27 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Мадрид на пролет

Авион

4 дена / 3 ноќевања

термин:   05-08.03.2020  и 21-24.05.2020