orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Авионски патувања во МАРТ
8 МАРТ – ВЕНЕЦИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ – 199 € (ЗА УПЛАТА ДО 18/01/2020)

РЕДОВНА ЦЕНА – 299€

СТОКХОЛМ

Датум: 20-23 Март 2020: 4 дена 

Превоз: Авионски Цена од: 299 Евра 

 

БАЈКОВИТА ШВАЈЦАРИЈА

ЦЕНА за уплати до 20.12:      399€ (24.740,00 мкд)

Цена на аранжманот:            479€ (28.460,00 мкд)

СТРАЗБУРГ - АЛЗАС и ШВАРЦВАЛД

ЦЕНА за уплати до 20.12:   299€  (18.540,00 мкд)

Цена на аранжманот:   379€  (22.260,00 мкд)

 

Вечниот град - РИМ

ЦЕНА за рана уплата до 15.01.2020                       249€ (15.438,00 мкд)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ                      299€  (18.538,00 мкд)

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ:   06.03-09.03.2020

За уплата до 25.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   279€   (15.440 денари)

Медитеранскиот Бисер - МАЛТА

ЦЕНА за уплата до 20.12:    249€ (15.440 мкд)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:    329€ (18.540 мкд)

БРИСЕЛ – АНТВЕРПЕН - ЛУКСЕМБУРГ

ЦЕНА за уплати до 20.12:     349€ (21.640,00 мкд)

Цена на аранжманот:      389€  (24.120,00 мкд)

 

Градот на вода - АМСТЕРДАМ

ЦЕНА за уплати до 20.12:       349 € (21.640 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:        399 € (24.740 денари)

AЗУРЕН БРЕГ: НИЦА – КАН - МОНАКО

Авион/ 4 Дена / 3 ноќевања

ЦЕНА за уплати до 20.12:  359€ (22.260,00 мкд)