orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Барселона

БАРСЕЛОНА КАТАЛОНСКАТА ПРЕСТОЛНИНА

Барселона – космополитски главен град на Каталонија, град на брегот на Средоземното море.  Прошетајте по улиците на градот во кој Гауди остави личен печат, воодушевете се од неговите ремек дела, црквата Саграда фамилијаа и притоа ќе имате впечаток дека сте заталкале во бајка...