orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Кападокија

Кападокија (авионска тура)

Aвионска тура

термини   06-09,03,2020

 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА РАНА УПЛАТА ДО 30.11.2019:     249 €  (15.438, 00 мкд.)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  349 ЕУР