orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Милано

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ:   28.05-31.06.2020

За уплата до 20.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   299€   (18.538 денари)