orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Венеција

8 МАРТ – ВЕНЕЦИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ – 199 € (ЗА УПЛАТА ДО 18/01/2020)

РЕДОВНА ЦЕНА – 299€