orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Фиренца

Фиренца - Сиена - Пиза

Хотел 3 *** во Монтекатини Терме  /  За рана уплата до 10.02.2020  /  249 евра

Редовна цена на аранжманот:    299 евра.