orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Валона

Хотел VLORA INTERNATIONAL 4* – Валона

Хотел Vlora International 4* – Валона се наоѓа во Скела, срцето на градот Валона и претставува сврзничка точка на двете главни градски улици, булеварот Влора-Скела и шеталиштето