orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Драч

Хотел BRILANT HOTEL & SPA 5* – Голем, Драч

Хотел Brilant Hotel & SPA 5* – Голем. Драч се наоѓа на плажата Qerret, сместена помеѓу Драч и градот Каваја. 

Хотел ALBANIAN STAR 4* – Голем, Драч

Хотел Albanian Star 4* се наоѓа во Голем на сама плажа, оддалечен 13 километри од центарот на градот Драч. Хотелот нуди услуга со квалитет од 4 ѕвезди и незаборавно искуство да се почувствува спокојството на рајот.