orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Франција

СТРАЗБУРГ - АЛЗАС и ШВАРЦВАЛД

ЦЕНА за уплати до 20.12:   299€  (18.540,00 мкд)

Цена на аранжманот:   379€  (22.260,00 мкд)

 

Париз

ПАРИЗ: авион  

РАНА УПЛАТА ВАЖИ ДО 15.01.2020 ПО ЦЕНА ОД 299 ЕВРА ПО ЛИЦЕ

ТЕРМИНИ:  06-09.03.2020  / 25.05 - 28.05.2020

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   (399 EUR)