orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ:   28.05-31.06.2020

За уплата до 20.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   299€   (18.538 денари)

РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ:

( 06-11.12.2019 /06-11.03.2020

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 299 ЕУР (за уплата до 15.11.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 499 ЕУР