orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

Вечниот град - РИМ

Рим, не бил изграден во еден ден – и ќе ви треба повеќе од еден ден да го доживеете овој безвременски град . Вистински колаж на плоштади, пазари на отворено и неверојатни историски локалитети.

Фиренца - Сиена - Пиза

Хотел 3 *** во Монтекатини Терме  /  За рана уплата до 10.02.2020  /  249 евра

Редовна цена на аранжманот:    299 евра.