orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

8 МАРТ – ВЕНЕЦИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ – 199 € (ЗА УПЛАТА ДО 18/01/2020)

РЕДОВНА ЦЕНА – 299€

Вечниот град - РИМ

ЦЕНА за рана уплата до 15.01.2020                       249€ (15.438,00 мкд)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ                      299€  (18.538,00 мкд)

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ:   06.03-09.03.2020

За уплата до 25.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   279€   (15.440 денари)

РИМ - НЕАПОЛ

6 дена со авион / 5 НП

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: (06-11.03.2020)

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

Фиренца - Сиена - Пиза

ТОСКАНА :  Фиренца - Сиена - Пиза - Чин

Термини:  / 05-09.12,2019 / 16-20.01.2020 / 05-09.03.2020

ЦЕНА  ЗА РАНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ (ВАЖИ ДО 15.11.2019): €239,00  или во МКД 14.820,00