orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Шпанија

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 24-27 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Мадрид на пролет

Авион

4 дена / 3 ноќевања

термин:   05-08.03.2020  и 21-24.05.2020