orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Шпанија

Барселона

Барселона за Свети Кирил и Методиј

Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Термини: /  06-09.03.2020

Мадрид и Лисабон на пролет

МАДРИД  

Авион / 7 дена / 6 ноќевања-

Термини:  05-11.03.2020