orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Албанија

2-ри август во Валона!

Валона е петтиот најнаселен град во Република Албанија. Валона е стар град основан во шестиот век п.н.е., првично познат по името Аулона. Градот се наоѓа на прекрасна локација, пред полуостровот Карабурун и Сазан
Остров и е опкружен со плажи и карпест песок.