orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2021

ХОТЕЛ БУДВА 219

ХОТЕЛ БУДВА 219

ЈУНИ

Двокреветна

4 лица

6 лица

05-12.06

179е

129е

110

12-19.06

179е

129е

110

19-26.06

179е

129е

110

26-03.07

198е

135е

123

ЈУЛИ

 

 

 

03-10.07

235е

165е

155е

10-17.07

235е

165е

155е

17-24.07

235е

165е

155е

24-31.07

235е

165е

155е

АВГУСТ

 

 

 

31.07-07.08

235е

165е

155е

07-14.08

235е

165е

155е

14-21.08

235е

165е

155е

21-28.08

235е

165е

155е

28.08-04.09

235е

165е

155е

СЕПТЕМВРИ

 

 

 

04-11.09

199е

145е

135е

11-18.09

179е

129е

110

 

Цените се дадени во евра по човек за пакет од 7 ноќевања односно 8 дена

Деца- дополнително информации******

Цените се на база ноќевање и вклучен превоз.

Дополнително  доручек со цена од 3.50е на ден.

Туристичка такса 1е на ден.

*За со сопствен превоз цените се -40е

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е НОСЕЊЕ НА ЗАШТИТНА МАСКА за време на патувањето со превозните средства.