orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Ammouliani Hotel 3*

AMMOULIANI HOTEL 3* AMOULIANI www.hotelammouliani.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

5

01.05-31.05

01.06-30.06

 

01.07-31.08

01.09-15.09

16.09-30.09

SINGLE ROOM

1Ad

45

56

63

56

51

DOUBLE ROOM

2Ad

51

56

69

63

51

TRIPLE ROOM

3Ad

56

63

74

63

63

FAMILY ROOM

4Ad

85

102

113

102

102

5Ad

85

102

113

102

102

QUADRUPLE ROOM

4Ad

74

85

91

85

85

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД