orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Poseidon Palace 4+*

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA www.poseidonpalace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5

30.04-04.06

25.09-31.10

05.06-03.07

28.08-24.09

04.07-27.08

 

SINGLE ROOM

1Ad

41

73

101

 

1Ad+1ch(0-1)

41

73

101

 

DOUBLE ROOM

2Ad

69

93

131

 

3Ad

92

125

178

 

2Ad+1ch(0-1)

69

93

131

 

2Ad+1ch(2-13.99)

69

93

131

 

2Ad+2ch(0-1)

69

93

131

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

69

93

131

 

2Ad+2ch(2-13.99)

85

116

165

 

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

105

143

199

 

2Ad+2ch(0-13.99)

97

131

183

 

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

143

199

219

 

2Ad+2ch(0-13.99)

131

183

202

 

SUITE

2Ad

106

147

201

 

2Ad+1ch(0-1)

106

147

201

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM

1Ad

48

82

113

 

1Ad+1ch(0-1)

48

82

113

 

DOUBLE ROOM

2Ad

82

112

157

 

3Ad

109

150

211

 

2Ad+1ch(0-1)

82

112

157

 

2Ad+1ch(2-13.99)

82

112

157

 

2Ad+2ch(0-1)

82

112

157

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

82

112

157

 

2Ad+2ch(2-13.99)

102

139

196

 

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

123

168

231

 

2Ad+2ch(0-13.99)

113

156

214

 

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

160

223

252

 

2Ad+2ch(0-13.99)

148

207

233

 

SUITE

2Ad

119

166

225

 

 

2Ad+1ch(0-1)

119

166

225

 

Минимум престој

1

3

5

 

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:тенис,конгрес,мини голф,отворен базен,детско игралиште ,мини клуб,спортови на вода,ресторан,бар и др.

Соби: телефон,клима,САТ ТВ ,сеф,интернет,мини бар

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2018 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ