orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2022

White Rocks 5*

WHITE ROCKS HOTEL& BUNGALOWS 5* PLATIS GIALOS KEFALONIA    www.whiterocks.gr

ЦЕНИ ВО АГЕНЦИЈА

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД