orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2019

Thassos Grand Resort 5*

THASSOS GRAND RESORT 5* AGIOS IOANNIS www.thassosgrandresort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0

25.04-31.05

24.09-06.10

01.06-30.06

10.09-23.09

01.07-27.07

28.08-09.09

28.07-27.08

Double Room Garden View

42

61

80

87

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

58

73

96

101

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Beach and Pool Front

67

84

110

117

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Suite

93

117

153

161

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

23

23

23

23

Деца од 2-11.99 г.

12

12

12

12

Мин. престој

2

3

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД