orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Зима 2019/2020

Zupa Wellness & Spa

Регуларна понуда од Zupa Wellness & Spa

ŽUPA WELLNESS & SPA, Копаоник ( стаза Мало Језеро )

Акција

 

PROMO DEC

SKI OPENING

PROMO DEC

 

PROMO DEC

 

 

7=6

 

7=5

7=6

 

7=6

7=5

 

NON REF

 

NON REF

Наем

Лица.бр

01. DEC

05.DEC

05.DEC

08.DEC

08.DEC

12.DEC

12.DEC

17.DEC

17.DEC

22.DEC

22.DEC

29.DEC

29.DEC

05.JAN

05.JAN

12.JAN

12.JAN

19.JAN

19.JAN

26.JAN

26.JAN 02.FEB

02.FEB

16.FEB

16.FEB

08.MAR

08.MAR

15.MAR

15.MAR

22. MAR

22.MAR

29.MAR

Бр.ноќи

 

4

3

4

5

5

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

APP 2

2

109

238

128

396

171

389

778

561

491

389

491

693

533

381

264

217*

217

178*

APP 3

3

120

274

140

456

198

450

902

650

569

450

569

803

617

441

306

252*

252

207*

APP 4

4

131

299

153

498

219

499

999

720

630

499

630

890

684

489

339

279*

279

229*

APP 5

5

151

410

177

684

252

574

1149

828

725

574

725

1024

787

562

390

321*

321

263*

APP 6

6

194

446

227

744

324

737

1476

1064

931

737

931

1315

1011

723

501

412*

412

338*

APP 7

7

213

490

249

818

356

811

1624

1170

1024

811

1024

1446

1112

795

551

453*

453

372*

 

ДНЕВЕН ЦЕНОВНИК

 

 

 

APP 2

2

31

79

45

95

48

78

111

94

82

78

82

99

89

76

63

39

APP 3

3

34

91

49

109

55

90

129

108

95

90

95

115

103

88

73

45

APP 4

4

37

100

54

120

61

100

143

120

105

100

105

127

114

98

81

50

APP 5

4

42

137

62

164

71

115

164

138

121

115

121

146

131

112

94

57

APP 6

5

54

149

79

179

91

147

211

177

155

147

155

188

169

145

120

74

APP 7

6

60

163

87

196

100

162

232

195

171

162

171

207

185

159

132

81

Цените се изразени во Евра за наведениот број ноќевања , акциите се со пресметан попуст освен попустот за рано резервирање, за резервации со пократок број ноќевања на барање по дневниот ценовник

15 и 22 Март- Промо цена означена со * за резервација без право на отказ ( 50% од уплатениот аван е неповратен во случај на отказ )

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Наем на апартман за наведен број на ноќевања , постелнина, пешкири, струја, вода, завршно чистење,основно дневно одржување ,ски гардероба, интернет

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

-       Полуоансион, доплатата е задолжителна за период од 22.12 до 15.03.2020 и изнесува 18 ЕУР за возрасни за лице на ден, деца од 2-12 год. 9 ЕУР

-       Туристичка такса 1 ЕУР за лице на ден, деца од 7-15 год. 0.5 ЕУР, деца од 2 до 7 год. не плаќаат такса ( СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА )

-       Користење на СПА центарот ( се резервира и плаќа на лице место по дефиниран ценовник )

-       Паркинг во подземна гаража по цена од 7 ЕУР на ден во зависност од слободни места

-       Новогодишна вечера