orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Велнес и спа

Hot Springs Medical & Spa 4*

Регуларна понуда од Hot Springs Medical & Spa 4*

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4* BANYA                      www.hotsprings-spa.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

Double Comfort

Double Executive

Alpine Studio

Junior Suite

06.01-23.03.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

24.03-30.05.2019

Петок –Сабота

60

64

71

82

Недела-Четврток

49

52

60

71

31.05-27.06.2019

Петок –Сабота

64

69

76

89

Недела-Четврток

54

57

65

78

28.06-07.09.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

08.09-28.11.2019

Петок –Сабота

60

64

71

82

Недела-Четврток

49

52

60

71

29.11-19.12.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

За еднокреветна соба 20% попуст од цената за две лица во двокреветна соба

Дете од 0 до 5.99 години на редовно легло

Гратис

Дете од 0 до 5.99 години на дополнително легло

Гратис

Дете од 6 до 11.99 години на редовно легло

25% попуст од цена за лице во 1/2

Дете од 6 до 11.99 години на прво дополнително легло

29

Дете од 6 до 11.99 години на второ дополнително легло

19

Возрасен на прво дополнително легло

38

Возрасен на второ дополнително легло

29

Цената вклучува: Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, турски амам, парна бања, солена соба, финска

сауна, био сауна, ледена фонтана, игло, тепидариум, лакониум, rain walk

VACATION PACKAGE

За престој од 5 и повеќе ноќевања 15% попуст

PACKAGE -10%

За престој од 3 или 4 ноќевања 10% попуст

Минимум престој

2 ноќевања

ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ И ШКОЛСКИ РАСПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

Специјална понуда од Hot Springs Medical & Spa 4*

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4* BANYA                      www.hotsprings-spa.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

Double Comfort

Double Executive

Alpine Studio

Junior Suite

06.01-23.03.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

24.03-30.05.2019

Петок –Сабота

60

64

71

82

Недела-Четврток

49

52

60

71

31.05-27.06.2019

Петок –Сабота

64

69

76

89

Недела-Четврток

54

57

65

78

28.06-07.09.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

08.09-28.11.2019

Петок –Сабота

60

64

71

82

Недела-Четврток

49

52

60

71

29.11-19.12.2019

Петок –Сабота

70

75

81

95

Недела-Четврток

59

61

70

85

За еднокреветна соба 20% попуст од цената за две лица во двокреветна соба

Дете од 0 до 5.99 години на редовно легло

Гратис

Дете од 0 до 5.99 години на дополнително легло

Гратис

Дете од 6 до 11.99 години на редовно легло

25% попуст од цена за лице во 1/2

Дете од 6 до 11.99 години на прво дополнително легло

29

Дете од 6 до 11.99 години на второ дополнително легло

19

Возрасен на прво дополнително легло

38

Возрасен на второ дополнително легло

29

Цената вклучува: Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, турски амам, парна бања, солена соба, финска

сауна, био сауна, ледена фонтана, игло, тепидариум, лакониум, rain walk

VACATION PACKAGE

За престој од 5 и повеќе ноќевања 15% попуст

PACKAGE -10%

За престој од 3 или 4 ноќевања 10% попуст

Минимум престој

2 ноќевања

ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ И ШКОЛСКИ РАСПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.09 ДО 19.12.2019 3=4

 

Регуларна понуда од Hot Springs Medical & Spa 4*

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4* BANYA                      www.hotsprings-spa.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

Double Comfort

2+1

Double Executive

2+1

Alpine Studio

2+2

Junior Suite

2+2

Allpine APP

2+3

05.01-07.03.2020

Недела-Четврток

61

64

71

79

87

Петок-Сабота

74

77

84

92

99

08.03-30.07.2020

Недела-Четврток

54

56

64

71

79

Петок-Сабота

64

67

74

81

89

31.07-07.09.2020

Недела-Четврток

61

64

71

79

87

Петок-Сабота

74

77

84

92

99

08.09-17.12.2020

Недела-Четврток

54

56

64

71

79

Петок-Сабота

64

67

74

81

89

Three Bedroom Villa ( max 6+3 )

05.01-09.07

Недела-Четврток

319

Петок-Сабота

380

10.07-07.09

Недела-Четврток

364

Петок-Сабота

442

08.09-17.10

Недела-Четврток

319

Петок-Сабота

380

За еднокреветна соба 20% попуст од цената за две лица во двокреветна соба

Дете од 0 до 5.99 години на редовно легло

Гратис

Дете од 0 до 5.99 години на дополнително легло

Гратис

Дете од 6 до 11.99 години на редовно легло

25% попуст од цена за лице во 1/2

Дете од 6 до 11.99 години на прво дополнително легло

31

Дете од 6 до 11.99 години на второ дополнително легло

21

Возрасен на прво дополнително легло

41

Возрасен на второ дополнително легло

31

Цената вклучува: Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, турски амам, парна бања, солена соба, финска

сауна, био сауна, ледена фонтана, игло, тепидариум, лакониум, rain walk

VACATION PACKAGE

За престој од 5 и повеќе ноќевања 15% попуст

PACKAGE -10%

За престој од 3 или 4 ноќевања 10% попуст

Минимум престој

2 ноќевања

ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ И ШКОЛСКИ РАСПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД