orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Крстарења

Новогодишно крстарење Малдиви-Шри Ланка-Индија

14 нокевања / 15 дена

Maldivi-Sri Lanka-Indija

Поаѓање од Мале (MLE) : 28 Декември 2019                                                   

 

Ден

Дата

Пристаниште

Пристигнува

Заминува

1

28-12 Саб

Male (Maldives)

-

-

2

29-12 Нед

Male (Maldives)

-

20:00

3

30-12 Пон

Cruising

-

-

4

31-12 Вто

Colombo (Sri Lanka)

07:00

17:30

5

01-01 Сре

Cruising

-

-

6

02-01 Чет

Mormugao (India)

08:00

17:00

7

03-01 Пет

Bombay/Mumbai (India)

08:00

-

8

04-01 Саб

Bombay/Mumbai (India)

-

-

9

05-01 Нед

Bombay/Mumbai (India)

-

21:00

10

06-01 Пон

Cruising

-

-

11

07-01 Вто

New Mangalore (India)

08:00

18:00

12

08-01 Сре

Cochin (India)

08:00

18:00

13

09-01 Чет

Cruising

-

-

14

10-01 Пет

Male (Maldives)

07:00

-

15

11-01 Саб

Male (Maldives)

-

-

 

BASIC *гарантирана категорија

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана IV / по лице  Eur 551.20

Прозорска двокреветна кабина * гарантирана  EV/ по лице    Eur 743.20

Балконска двокреветна кабина * гарантирана BV/ по лице    Eur 959.20

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат по 207 ЕУР + пристанишни такси ) НА БАРАЊЕ

 

COMFORT  кабини                                                                                   

Внатрешна двокреветна кабина. Classic IC/ по лице         Eur 663.20

Внатрешна двокреветна кабина. Premium IP/ по лице      Eur 799.20

 

Прозорска двокреветна кабина. Classic EC / по лице          Eur  855.20

Прозорска двокреветна кабина. Premium EP/ по лице      Eur  991.20

 

Балконска двокреветна кабина. Classic BC /по лице         Eur   1071.20

Балконска двокреветна кабина. Premium BP/ по лице     Eur  1207.20

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица плаќаат по 249 ЕУР + пристанишни такси ) НА БАРАЊЕ

 

 

3. и 4. Возрасно лице во кабини НА БАРАЊЕ

 

 

Доплата за  1/1 кабина +50% од цената.

Пристанишни такси 200 ЕУР

 

Задолжително напојница или типс кој секој патник го плаќа на бродот:

За возрасни лица  10 ЕУР по ноќ по лице

Деца од 04-14 години плаќаат по 5 ЕУР на ноќ

Деца до 4 години не плаќаат

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:
кратрење со бродот според програмата
сместување во одбраната кабина за време на крстарењето на бродот
проширен полн пансиот на бродот ) вечера, полноќна ужина, појадок, ручек

свечена Капетанова вечер
целодневна анимација
забавен вечерен програм во салоните и баровите со жива музика
престави во театар, користење на библиотека, фитнес клуб, лежалки на  палубата, пешкири...) Влезници за во Казиното, Спортски активности.
 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  1. Награда или Типс  (hotel service charges)
  2. Пијалоци на бродот
  3. Излети и факултативи
  4. Третмани во  wellness центарот , козметички третмани, лични тренинзи со инструктор, користење на СПА центарот.
  5. Услуги за Медицинска помош

 

НАПОМЕНА: Агенцијата може да обезбеди авионски превоз Скопје-Мале-Скопје за што следи доплата која зависи од денот на резервација и Авиокомпанијата.