orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лето 2020

Grand Hotel 4*

GRANDOTEL ****HANIOTI                                                       

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

0

 

25.04-31.05

01.10-15.10

01.06-15.06

16.09-30.09

16.06-30.06

26.08-15.09

01.07-15.07

16.07-25.08

Single Standard

67

97

124

175

199

1 дете од 2-11.99 год.

9.50

9.50

9.50

9.50

9.50

Double Standard

40

57

73

103

112

Трето лице

28

40

51

72

79

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

14

23

29

35

41

Double Room Side Sea View

45

63

78

107

117

Трето лице

31

44

55

74

82

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

22

31

38

53

58

Double Room Sea Front

50

68

73

112

123

Трето лице

35

48

51

79

86

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite up to 4 pax

59

84

109

153

167

Трето лице

29

14

10

29

29

Четврто лице

35

35

29

35

29

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment up to 4 pax

58

82

101

138

150

Трето лице

23

25

23

29

29

Четврто лице

23

25

23

29

29

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ДОПЛАТА ЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

Возрасени

14

17

19

21

23

1 дете од 2-11.99 год.

7

8

10

11

12

2 дете од 2-11.99 год.

7

8

9

11

12

Мин. престој

2

3

4

5

5

Опис: ресторан, 2 бара, базен, ТВ салон, паркинг,интернет,менувачница,фитнес,пинг понг

Соби: клима,САТ ТВ,телефон,фрижидер

Stayovertax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62  МКД