orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Вромолинос
СКИЈАТОС ВИЛА АНГЕЛОС

Вила “АНГЕЛОС” - лоцирана во Вромолинос на оддалеченост 250 метри од плажа. Вилата има голем двор со бар и базен, паркинг со ограничен капацитет. Располага со двокреветни студија.