General

CALYPSO 2+* HANIOTI                                           www.hotelcalypso.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

5

27.04-31.05

24.09-01.10

01.06-05.07

01.09-23.09

06.07-31.07

26.08-31.08

01.08-25.08

DOUBLE ROOM ECO

2Ad

31

45

59

67

2Ad+1ch(0-1)

31

45

59

67

2Ad+1ch(2-5)

31

45

59

67

2Ad+1ch(6-11.99)

39

56

73

84

SINGLE ROOM

1Ad

25

36

46

54

DOUBLE ROOM

2Ad

35

51

65

75

2Ad+1ch(0-1)

35

51

65

75

2Ad+1ch(2-5)

35

51

65

75

2Ad+1ch(6-11.99)

44

64

81

94

TRIPLE ROOM

3Ad

48

69

87

101

3Ad+1ch(0-1)

48

69

87

101

3Ad+1ch(2-5)

56

82

104

119

3Ad+1ch(6-11.99)

56

82

104

119

DOUBLE ROOM POOL VIEW & SEA VIEW

2Ad

38

56

71

81

2Ad+1ch(0-1)

38

56

71

81

2Ad+1ch(2-5)

38

56

71

81

2Ad+1ch(6-11.99)

48

71

88

101

Мин. Престој

2

3

5

7

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:150 метри од плажа,ресторан,бар,отворен базен,бар на базен

Соби: клима,фен,телефон,САТ ТВ,фрижидер,сеф

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Касандра, Грција

CALYPSO 2+* HANIOTI                                           www.hotelcalypso.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 27.04-31.05 24.09-01.10 01.06-05.07 01.09-23.09 06.07-31.07 26.08-31.08 01.08-25.08 DOUBLE ROOM ECO 2Ad 31 45 59 67 2Ad+1ch(0-1) 31 45 59 67 2Ad+1ch(2-5) 31 45 59 67 2Ad+1ch(6-11.99) 39 56 73 84 SINGLE ROOM 1Ad 25 36 46 54 DOUBLE ROOM 2Ad 35 51 65

Read more