Касандра, Грција

Касандра, Грција

Things to do - general
Achtis

Achtis

Касандра, Грција
ACHTIS 4* AFITOS www.achtishotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 R More info
Adonis

Adonis

Касандра, Грција
ADONIS HOTEL 2* KRIOPIGI ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 28.04-15.06 1 More info
Aegean Blue

Aegean Blue

Касандра, Грција
AEGEAN BLUE 4* NEA KALIKRATIA     www.aegeanblue.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈА More info
Aegean Melathron Thallaso Spa

Aegean Melathron Thallaso Spa

Касандра, Грција
Специјална понуда од Aegean Melathron Thallaso Spa 5* AEGEAN MELATHRON ***** LUX KALITHEA www More info
Afitis Boutique Hotel

Afitis Boutique Hotel

Касандра, Грција
AFITIS BOUTIQUE HOTEL **** AFITOS                  www.afitis-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВ More info
Al Mare

Al Mare

Касандра, Грција
AL MARE 3* POLICHRONO www.almare-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 5 20. More info
Alexander The Great

Alexander The Great

Касандра, Грција
ALEXANDER THE GREAT **** KRIOPIGI 210 SOBI             www.papcorp.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВ More info
Alia Palace

Alia Palace

Касандра, Грција
ALIA PALACE ***** PEFKOHORI www.alia-palace.com ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК More info
Alkyon Kriopigi

Alkyon Kriopigi

Касандра, Грција
Специјална понуда од Alkyon Kriopigi 4* HOTEL ALKYON 4* KRIOPIGI                              More info
Anastasia Resort

Anastasia Resort

Касандра, Грција
ANASTASIA RESORT&SPA 5* NEA SKIONI    www.anastasiaresort.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛ More info
ANNA MARIA PARADISE

ANNA MARIA PARADISE

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Пефкохори Сместување: хотелот располага со 28 соби кои се се опремени со: тоале More info
Apolamare

Apolamare

Касандра, Грција
ELINOTEL APOLAMARE ***** HANIOTI www.apolamare-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН More info
Aqua Mare

Aqua Mare

Касандра, Грција
AQUA MARE HOTEL 3* NEA KALIKRATIA www.aquamarehotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО More info
Aristotelis Fourka

Aristotelis Fourka

Касандра, Грција
ARISTOTELIS HOTEL 2* FOURKA ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 20.05-10.06 More info
Athos Palace

Athos Palace

Касандра, Грција
Специјална понуда од Athos Palace 4* ATHOS PALACE ****+ KALITHEA                 488 СОБИ   w More info
Atrium Pefkohori

Atrium Pefkohori

Касандра, Грција
HOTEL ATRIUM***+ PEFKOHORI                             www.atrium-hotel.gr ЦЕНИ ЗА COBA НА ДЕН В More info
Bellagio

Bellagio

Касандра, Грција
BELLAGIO HOTEL 3* FOURKA                            www.bellagio-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО More info
Bellagio Blue

Bellagio Blue

Касандра, Грција
Last Minute понуда од Bellagio Blue 2* BELLAGIO BLUE 2* HANIOTI ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– More info
Blue Bay

Blue Bay

Касандра, Грција
BLUE BAY HOTEL 4* AFITOS                              www.bluebayhotel.com.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕ More info
Calypso Hanioti

Calypso Hanioti

Касандра, Грција
CALYPSO 2+* HANIOTI                                           www.hotelcalypso.gr ЦЕНИ ЗА СОБА Н More info
Calypso Siviri

Calypso Siviri

Касандра, Грција
HOTEL CALYPSO SIVIRI 2+* SIVIRI           www.calypso-siviri.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ALL More info
Chrousso Village

Chrousso Village

Касандра, Грција
Специјална понуда од Chrousso Village 4 * CHROUSSO VILLAGE 4* PALIOURI            158 СОБ More info
Core Resorts

Core Resorts

Касандра, Грција
Last Minute понуда од Core Resorts 3* CORE RESORTS 3* POLICHRONO www.corehotels.gr ЦЕНИ З More info
Daphne Holiday Club

Daphne Holiday Club

Касандра, Грција
DAPHNE HOLIDAY CLUB *** HANIOTI www.daphneholidayclub.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ С More info
DIONYSOS INN HOTEL

DIONYSOS INN HOTEL

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Ханиоти, на 150 м до плажа, 50м од центар. Сместување: 34 Соби. Собите се опрем More info
Dionysos Studios

Dionysos Studios

Касандра, Грција
DIONYSOS STUDIOS 2+* HANIOTI              www.hotel-dionysos.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА - More info
Dolphin Beach

Dolphin Beach

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Dolphin Beach 3* XENIOS DOLPHIN BEACH *** POSSIDI              www.dolphi More info
Elani Bay Resort

Elani Bay Resort

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Elani Bay Resort 4* ELANI BAY RESORT 4* ELANI (SIVIRI)                  w More info
Ev Zin Village

Ev Zin Village

Касандра, Грција
EV ZIN VILLAGE PALIOURI       www.akritasefzin.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ More info
Forest Park

Forest Park

Касандра, Грција
FOREST PARK 3* KRIOPIGI               www.forest-park-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛ More info
Georgalas Sun

Georgalas Sun

Касандра, Грција
GEORGALAS SUN BEACH VILLA NEA KALIKRATIA www.hotelgeorgalas.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БА More info
Grandotel

Grandotel

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Grandotel 4* GRANDOTEL ****HANIOTI                                        More info
Grecotel Pella Beach

Grecotel Pella Beach

Касандра, Грција
GRECOTEL PELLA BEACH **** HANIOTI www.grecotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН More info
Halkidiki Palace

Halkidiki Palace

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Halkidiki Palace 4* HALKIDIKI PALACE 4* HANIOTI    www.halkidiki-palace.g More info
HANIOTI MELATHRON

HANIOTI MELATHRON

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Ханиоти. Сместување: Хотелските соби се опремени со ТВ, фрижидер, клима, балкон More info
Hanioti Village

Hanioti Village

Касандра, Грција
HANIOTI VILLAGE & SPA RESORT 2+ HANIOTI ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК More info
Hilltop

Hilltop

Касандра, Грција
HILLTOP 3* HANIOTI                           www.hilltop.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– НОЌЕВАЊ More info
Iris

Iris

Касандра, Грција
IRIS HOTEL 3* SIVIRI                          www.iris-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛ More info
ISTION CLUB

ISTION CLUB

Касандра, Грција
Локација: 2 км од Неа Потидеа , на 4 км од Неа Модања. Хотелот е на плажа. Капацитет: 115 соби, 92 д More info
Istion Club

Istion Club

Касандра, Грција
ISTION CLUB***** DE LUX POTIDEA                          www.istionclub.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН В More info
Julia

Julia

Касандра, Грција
Специјална понуда од Julia 3* HOTEL JULIA *** FURKA ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧ More info
Kassandra Bay

Kassandra Bay

Касандра, Грција
KASSANDRA BAY HOTEL 3+* KRIOPIGI www.kassandrabay.eu ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН More info
Kassandra Mare

Kassandra Mare

Касандра, Грција
KASSANDRA MARE *** POTIDEA www.kassandramare.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН 5 More info
Kassandra Palace Hotel&Spa

Kassandra Palace Hotel&Spa

Касандра, Грција
KASSANDRA PALACE ***** KRIOPIGI                                            www.kassandra-palace.gr More info
Kriopigi

Kriopigi

Касандра, Грција
KRIOPIGI 4* KRIOPIGI                  www.kriopigibeach.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАН More info
LAGARIA PALACE

LAGARIA PALACE

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Афитос Сместување: Хотелските соби се комплетно опремени со сопствено купатило, More info
Lagaria Palace

Lagaria Palace

Касандра, Грција
LАGARIA PALACE APART HOTEL AFITOS       www.lаgaria-palace.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛ More info
Leonidas Apartments

Leonidas Apartments

Касандра, Грција
Last Minute понуда од Leonidas Apartments LEONIDAS APARTMENTS MOLA KALIVA      www.leonidasap More info
Lesse

Lesse

Касандра, Грција
LESSE 4* HANIOTI                                      www.lesse.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА П More info
Macedonian Sun

Macedonian Sun

Касандра, Грција
Специјална понуда од Macedonian Sun 3* MACEDONIAN SUN 3* KALITHEA                   www.g-hot More info
MIRAGGIO THERMAL RESORT & SPA

MIRAGGIO THERMAL RESORT & SPA

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Паљури Сместување: Убаво уредените соби нудат модерни погодности и елегантен на More info
Miraggio Thermal Spa Resort

Miraggio Thermal Spa Resort

Касандра, Грција
Специјална понуда од Miraggio Thermal Spa Resort 5* MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5* PALIOURI   More info
Naias Beach Hotel

Naias Beach Hotel

Касандра, Грција
NAIAS BEACH HOTEL& APARTMENTS*** HANIOTI www.naiashotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БА More info
Nereides

Nereides

Касандра, Грција
Специјална понуда од Nereides 2* NEREIDES 2* HANIOTI                                       More info
Olympic Kosma Hotel & Villas

Olympic Kosma Hotel & Villas

Касандра, Грција
OLYMPIC KOSMA HOTEL & VILLAS 3* HANIOTI www.hotelolympickosma.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА More info
Olympion Sunset

Olympion Sunset

Касандра, Грција
OLYMPION SUNSET 5* DE LUX   FURKA            www.olympion-sunset.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА More info
OLYMPION SUNSET 5*

OLYMPION SUNSET 5*

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Фурка Сместување: Хотелот нуди елегантно опремени соби и апартмани опремени со More info
Ostria Sea Side

Ostria Sea Side

Касандра, Грција
OSTRIA SEA SIDE HOTEL 4* HANIOTI         www.ostriahotel.com.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА - More info
Palladium

Palladium

Касандра, Грција
PALLADIUM 4* KRIOPIGI                  www.hotel-palladium.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПА More info
Pallini Beach

Pallini Beach

Касандра, Грција
Специјална понуда од Pallini Beach 4* PALLINI BEACH ****+ KALITHEA 488 СОБИ   www.g-hotels.gr More info
Petrino Suites

Petrino Suites

Касандра, Грција
PETRINO SUITES 3+ AFITOS                              www.petrino-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН В More info
Polis

Polis

Касандра, Грција
Специјална понуда од Polis 3* ELINOTEL POLIS *** HANIOTI      38 СОБИ      www.polis-hotel.co More info
Pomegranate Wellness &Spa

Pomegranate Wellness &Spa

Касандра, Грција
POMEGRANATE SPA HOTEL 5* NEA POTIDEA                           www.pomegranatespahotel.com ЦЕНИ More info
PORT MARINA

PORT MARINA

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа 3км после познатиот туристички центар Пефкохори и 6км пред градчето Паљури, на јуж More info
Portes Beach

Portes Beach

Касандра, Грција
PORTES BEACH **** POTIDEA                                      www.portesbeach.com ЦЕНИ ЗА СОБА  More info
PORTO SANI VILLAGE

PORTO SANI VILLAGE

Касандра, Грција
Положба: На полуостровот Халкидики во Сани регијата, 80 км од Солун Сместување: 113 соби во вили на More info
Porto Valitsa

Porto Valitsa

Касандра, Грција
PORTO VALITSA 4* PALIOURI                       www.portovalitsa.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА  More info
Possidi Holidays

Possidi Holidays

Касандра, Грција
Специјална понуда од Possidi Holidays 5* POSSIDI HOLIDAYS ***** POSSIDI 126 СОБИ   www.pos More info
Possidi Paradise

Possidi Paradise

Касандра, Грција
XENIOS POSSIDI PARADISE **** POSSIDI                             www.possidiparadise.gr ЦЕНИ ЗА More info
Rahoni Cronwell Park

Rahoni Cronwell Park

Касандра, Грција
Специјална понуда од Rahoni Cronwell Park 5* RAHONI CRONWELL PARK 5* NEA SKIONI         www.r More info
Renaissance Hanioti Resort &Spa

Renaissance Hanioti Resort &Spa

Касандра, Грција
RENAISSANCE HANIOTI RESORT ****HANIOTI                 www.renaissance-hanioti.gr ЦЕНИ ЗА СОБА Н More info
Samel

Samel

Касандра, Грција
SAMEL HOTEL 2+*SIVIRI                              http://www.beleontours.com/en/hotels/5718-samel-h More info
Secret Paradise

Secret Paradise

Касандра, Грција
SECRET PARADISE HOTEL&SPA 4* NEA KALIKRATIA www.secretparadise.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВР More info
Skion Palace

Skion Palace

Касандра, Грција
SKION PALACE 4* NEA SKIONI www.skionpalace.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК More info
Sousouras Beach

Sousouras Beach

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Sousouras Beach 3* HOTEL SOUSOURAS***+ HANIOTI                      www.s More info
STRATOS

STRATOS

Касандра, Грција
Положба: се наоѓа во Афитос Сместување: хотелот располага со 50 соби, опремени со: тоалет, ТВ, клима More info
Theo Bungalows

Theo Bungalows

Касандра, Грција
THEO BUNGALOWS 3* KRIOPIGI        www.theohotel.gr 2 01.05-10.06 10.09-30.09 11.06-17.07 01. More info
Theophano Imperial Palace

Theophano Imperial Palace

Касандра, Грција
THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5*    www.g-hotels.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН 5 More info
TRESOR SOUSOURAS

TRESOR SOUSOURAS

Касандра, Грција
Локација: Во Ханиоти, 100м од плажа.. Капацитет: 90 соби и 2 суита. Услуга: полупансион (појадок и в More info
Tresor Sousouras

Tresor Sousouras

Касандра, Грција
TRESOR SOUSOURAS ****HANIOTI ( EX. HANIOTI PALACE) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИ More info
TROPICAL HOTEL

TROPICAL HOTEL

Касандра, Грција
Хотелски содржини: двор, голем базен со одвоен дел за деца, лежалки, чадори за сонце, рецепција, лоб More info
White Suites

White Suites

Касандра, Грција
HOTEL WHITE SUITES 4* (Moudonou Beach ) AFITOS   www.whitesuitesresort.com           ЦЕНИ ЗА СОБ More info
Xenios Loutra Beach

Xenios Loutra Beach

Касандра, Грција
Регуларна понуда од Xenios Loutra Beach 3* XENIOS LOUTRA BEACH 3* AGIA PARASKEVI     www More info

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.