General

КРАКОВ – CASH BACK (програм со автобус) LYONESS

ПРОГРАМА:

1.ден – 25.09.2018 СКОПЈЕ – КРАКОВ

Состанок со групата и поаѓање за Краков во 16.00 часот на паркингот спроти кај хотел „HOLIDAY INN“ (Скопје). Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и други царински формалности.

2.ден – 26.09.2018 КРАКОВ
Пристигнување во Краков околу пладне . Сместување во хотел . Препорачуваме самостојно или организирано факултативно да ги посетите остатоците на градските ѕидини, тврдината Барбакан, Флорианската улица, центарот на градските настани, црквата на Св. Марија со готичкиот олтар од жртвеникот Вито Штовса – најголемиот олтар во Европа, покриената чаршија, Парламентот, Колегиумот Mauis – главната зграда на Универзитетот Јагиел. Слободно послепладне за индивидуални прошетки и активности… Ноќевање.

3.ден – 27.09.2018 КРАКОВ

Појадок. Превоз до Арената ТАУРОН . По завршување на активностите во арената. Превоз назат до хотелот. Слободно време за прошетка и индивидуални активности. Ноќевање.

4.ден – 28.09.2018 КРАКОВ

Појадок. Превоз до Арената ТАУРОН . По завршување на активностите во арената. Превоз назат до хотелот. Слободно време за прошетка и индивидуални активности. Ноќевање.

5.ден -29.09.2018 КРАКОВ – СКОПЈЕ

Појадок. Превоз до Арената ТАУРОН . По завршување на активностите во арената. Превоз од Краков за Скопје. Се патува преку Словачка, Унгарија и Србија со попатни паузи. Нокно возење

6.ден-30.09.2018 СКОПЈЕ

Пристигнување во Скопје во попладневните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ за пакет со вклучен автобуски превоз:

По лице во 1/ 2 соба Категорија на хотел Цена за рана уплата Редовна цена

Услуга 3 нокевања со појадок 3 *** 3 НП 199,00 ЕУР 255,00 ЕУР

Услуга 3 нокевања со појадок 4**** 3 НП 255,00 ЕУР 295,00 ЕУР

ЦЕНАТА ЗА РАНА УПЛАТА ВАЖИ ДО 15 АВГУСТ, ПОСЛЕ ТОА ВАЖИ РЕДОВНАТА ЦЕНА.

Хотелите од 3 звезди се оддалечени 6-9 км од ТАУРОН Арената во Краков
Хотелите 4 звезди се одалечени 3-5 км од ТАУРОН Арената во Краков
За резервација по рана уплата потребно е уплата во целост, за уплата по редовна цена се плаќа
50 % со резервација а остатокот од 50 посто 30 дена пред тргнување најдоцна
-5% ЗА ЧЛЕНОВИ НА CASH BACK И LYONESS

Во цената на аранжманот е вклучено:

Превоз со високотуристички автобуси
Сместување во хотел 3* на база на 3 НП (нокевање/појадок)
Професионален туристички придружник
Организација и реализација на програмата

Во цената на аранжманот не е вклучено ( ова важи и за програмот со автобус и за со авион):

Панорамско разгледување на Краков, ке се оствари во зависност од интересот и пријавени
Патници. За да се реализира потребен е минимум од 40 пријавени патници.
Останати влезници според програмата
Патничко осигурување – 5€
Туристичката такса во хотелите секој сам си ја плаќа на рецепција
За еднокреветна соба се доплаќа според условите на хотелите
За рализација на аранжманот потребен е минимум од 45 патници

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ за пакет со АВИОНСКИ ПРЕВОЗ од Скопје

По лице во 1/ 2 соба Категорија на хотел Цена за рана уплата Редовна цена
Услуга 3 нокевања со појадок 4**** 3 НП 499,00 ЕУР 599,00 ЕУР

Во цената на аранжманот е вклучено:

Превоз со авион Скопје-Краков-Скопје
Сместување во хотел 4* на база на 3 НП (нокевање/појадок)
Трансфер превоз од аеродромот во Краков до хотелот и обратно
Професионален туристички придружник
Организација и реализација на програмата

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ ВО ОРФЕЈ НА 02/3118 602 ИЛИ 075 409 409

КРАКОВ

КРАКОВ – CASH BACK (програм со автобус) LYONESS ПРОГРАМА: 1.ден – 25.09.2018 СКОПЈЕ - КРАКОВ Состанок со групата и поаѓање за Краков во 16.00 часот на паркингот спроти кај хотел „HOLIDAY INN“ (Скопје). Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и други царински формалности. 2.ден – 26.09.2018 КРАКОВ Пристигнување во Краков Read more

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.