Покажување на сите 5 резултати

Специјална понуда со 40% попуст: „Sporthotel Frühauf incl. Skipass Innerkrems – Carinthia/Austria“
Специјална цена

Специјална понуда со 40% попуст: „Sporthotel Frühauf incl. Skipass Innerkrems – Carinthia/Austria“

„Sporthotel Frühauf incl. Skipass Innerkrems – Carinthia/Austria“ – 40 % попуст

Специјални викенд понуди од Kempinski Hotel Grand Arena ***** – Банско

Понудата вкучува:
– Богато мени со повеќе од 100 јадења
– Бесплатно користење на фитнес-центарот, Финска и био сауна, турска и арома пареа бања, затворен базен, 2 отворени базени, џакузи и уникатна снежна соба;
– Слободна употреба на детскиот клуб и Wi-Fi.