Покажување на сите 6 резултати

Aparthotel Nebeske Stolice 1 и 2

Nebeske Stolice 1 од самото отворање претставува еден од најбараните објекти на Копаоник. Гостопримливоста на домаќинот, позиција на објектот и пријатниот амбиент на хотелот и ресторанот ќе го направи вашиот зимски одмор незаборавен. Ќе ја спомнеме и една од најпознатите тераси во Копаоник и сигурно најдоброто место за опуштање и уживање во погледот на вашето дете кое праве скијачки потези.

Vila Kopaonik

Вила Копаоник е еден од поновите објекти на Копаник, кој своите први гости ги прими во декември 2014.та. Се наоѓа на надморска височина од 1710 метри во самиот центар на туристичкиот комплекс Копаоник, со директна врска до главната сообраќајница.

Хотел Club A

Хотел Club A е хотел со автенитечн шарм на планински амбиент, сместен во центарот на турустичкиот комплекс Копаоник на 1750 метри надморска височина.

Apartmani Konaci

Апартмани Конаци се наоѓаат во средишниот дел на туристичкиот комплекс Копаоник во непосредба близина на ски стазите.

Family Hotel Angella

Хотелот Ангела се наоѓа во турустичкиот центар Копаоник, во непосредна близина на ски стазите. Конаците Рас и Звечан се комплетно реновирани и претворени бо хотел Ангела.

Grand Hotel & Spa

Гранд Хотел & Спа се наоѓа во турустичкиот центар Копаоник, непосредно пред Долината на спортовите (центар) од каде се приклучува на ски стазите, со преубав панорамски поглед на шумовите падини на Копаоник.