Покажување на сите 10 резултати

Хрватска – Италија – Грција – Црна Гора, од Сплит

Хрватска – Италија – Грција – Црна Гора, од Сплит
8 дена / 7 ноќевања

Обединети Арапски Емирати – Оман, 7 ноќи / 8 дена

Обединети Арапски Емирати – Оман, 7 ноќи / 8 дена

Малдиви – Шри Ланка – Индија

Малдиви – Шри Ланка – Индија (15 дена / 14 ноќевања)

Малдиви – Шри Ланка – Индија

Малдиви – Шри Ланка – Индија (8 дена / 7 ноќевања)

Италија – Франција – Шпанија – Канарски острови – Антилес

Испловување од Савона на 07.12.2017

14 ноќевања / 15 дена

 

Шпанија – Канарски острови – Бразил

Испловување од Бараселона: 25.11.2017

18 ноќевања / 19 денови

МОНДЕНСКО ПАТУВАЊЕ

МОНДЕНСКО ПАТУВАЊЕ: БАРСЕЛОНА-КОРЗИКА-РИМ-ЛА СПЕЗИА-ЧИНКВЕТЕРЕ, МИЛАНО-БЕРГАМО СКОПЈЕ