Покажување на сите 4 резултати

КУБА – Зима 2017/18 FLY&CRUISE пакети

MSC OPERA & MSC ARMONIA – FLY&CRUISE ПАКЕТ (нон-стоп)

FLY & DRIVE & CRUISING ( ЛЕТАЈ & ВОЗИ & КРСТАРИ )

АЗУРЕН БРЕГ

ТЕРМИН: 03-10 НОЕМВРИ

MSC Opera: Havana, Philipsburg, St. John, Roadtown, Cadiz, Barcelona, Genova

MSC Opera 24/3/2018

Времетраење: 18 дена / 19 ноќи