Покажување 1–10 од 17 резултати

КИПАР (со авион)

4 ноќевања на база полупансион

Дочекајте ја Новата година во Нови Сад

СПЕЦИЈАЛНА ПАКЕТ ПОНУДА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ

Нова година во Будва

Дочек на Нова Година на 2018 со Горан Брегович и Бјело Дугме

БУДИМПЕШТА
Специјална цена

БУДИМПЕШТА

29.12.2017 – 02.01.2018(5 дена / 2 ноќевања)

nova-godina
Специјална цена

Белград

30.12.2017-01.01.2018 (3 ДЕНА/ 2 НОЌЕВАЊЕ)

sofia
Специјална цена

Софија

3 дена / 2 ноќевања со појадок и превоз

Инстанбул (со автобус)
Специјална цена

Инстанбул (со автобус)

Сместување во Истанбул, во хотел ***,  на база 2 ноќевања со појадок

БУКУРЕШТ
Специјална цена

БУКУРЕШТ

Сместување во хотел *** на база на 2 ноќевања со појадок