Покажување на сите 10 резултати

ПАРИЗ (✈,🏨, 4 дена / 3 ноќевања)

ЦЕНА СО ПОПУСТ  ЗА РАНА  УПЛАТА ДО 17 МАРТ  :  299 EUR

РИМ И НЕАПОЛ (✈,🏨, 6 дена / 5 ноќевања) ЗА 399 ЕВРА!

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: ( 05-10 Април /27.04-02.05.2018 / 06-11.09.2018)

NEW YORK –  ГРУПНИ ПАТУВАЊА / ВЕЛИГДЕН И 8-ми СЕПТЕМВРИ

ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ:06-13 Април  и 08-14 Септември 2018

ПОСЕТЕТЕ ЈА МАЛТА (✈,🏨, 4 дена / 4 ноќевања)

Термини: / 08-11. Април / 29 Април-02 Мај / 20-23 Мај 2018

ЛИСАБОН  (од 07 до 11.МАЈ 2018 со авион за 399 евра)

За уплата до 15 Март  –  цената е 399 евра

Редовна цена на аранжманот е 459 евра