ЛИСАБОН

ЛИСАБОН од12.10.2018

ЛИСАБОН од12.10.2018

Португалија
ПРОГРАМА: 1 ДЕН : СКОПЈЕ – СОФИЈА – ЛИСАБОН Состанок на групата пред Хотел Холидеј Ин во Скопј More info