ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА СЕКОЈ СВЕЧЕН ПОВОД !!!

ПОКЛОН ВАУЧЕРОТ Е ПОВЕЌЕ ОД ПОКЛОН, СО ПОДАРУВАЊЕ НА ОВОЈ ВАУЧЕР ПОДАРУВАТЕ УБАВИСПОМЕНИ И СЕЌАВАЊА.

ПОКЛОН ВАУЧЕРОТ ИСКОРИСТЕТЕ ГО КАКО ПОДАРОК ЗА : РОДЕНДЕНИ, СВАДБЕНИ ПАТУВАЊА,
ГОДИШНИЦИ ОД БРАК, НАГРАДНИ ПАТУВАЊА, АКО СТЕ ЗАЉУБЕНИ …..

ПОДАРЕНИОТ ПОКЛОН ВАУЧЕР НЕ ОСТАВА НИКОГО РАМНОДУШЕН, НО ОНОЈ КОЈЕ ЌЕ ГО ДОБИЕ ЌЕ БИДЕ ИЗНЕНАДЕН И СЕКОГАШ БЛАГОДАРЕН.

НЕКОЛКУ ИДЕИ ЗА ДА ПОДАРИТЕ ПОКЛОН ВАУЧЕР:

– ВИКЕНД ЗА 2 ЛИЦА ВО БЛИСКАТА ОКОЛИНА
– ЧЕТИРИ ИЛИ ПЕТ ДНЕВЕН ПАКЕТ ВО НЕКОЈ ОД СПА & ВЕЛНЕС ЦЕНТРИТЕ ВО СЛОВЕНИЈА
( кој може да вклучува и некоја масажа за двајца / хотелско сместување )
– ПАКЕТ АРАНЖМАН – ПОСЕТА НА НЕКОЈА ОД ЕВРОПСКИТЕ МЕТРОПОЛИ
– ПАКЕТ АРАНЖМАН – ПОСЕТА НА НЕКОЈА ЕГЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЈА
– НЕКОЕ ОД АКТУЕЛНИТЕ КРСТАРЕЊА СО БРОД ПО МЕДИТЕРАНОТ, КАРИБИТЕ …
– РЕЛАКС АРАНЖМАН – ЗА ВАШИТЕ ВРАБОТЕНИ ИЛИ ЗА ВАШИОТ ПРЕТПОСТАВЕН
– ВЕНЧАВКИ НА ЕГЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ – КОМПЛЕТНА ОРГАНИЗАЦИЈА
– ЛУКСУЗЕН И ГЛАМУРОЗЕН АРАНЖМАН КОЈ БИ ВКЛУЧИЛ: авио билет, лимузина,
Хеликоптер, глисер или јахта, луксузен хотел , резервации во најелитните ресторани и клубови , Ројалити сервис.
– ДАЛИ ОД 6.000, 12.000, 18.000, 24.000, 30.000 ИЛИ 60.000 МКД ?!?
– ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ИЗНОСОТ Е ДОВОЛЕН, СЛАВЕНИКОТ СЕКОЈПАТ ДА ОДБЕРЕ И УПЛАТИ ЕДЕН ОД ПРЕКРАСНИТЕ АРАНЖМАНИ И ТУРИСТИЧКИ УСЛУГИ НА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА ОРФЕЈ.
– КВАЛИТЕТНО ОТПЕЧАТЕН НА “МОДЕН КАРТОН”, СО СООДВЕТНО МЕСТО ЗА ВАШАТА ПОРАКА И ЧЕСТИТКА, ЗАШТИТЕН СО СОПСТВЕН СЕРИСКИ БРОЈ, И СПАКУВАН ВО СПЕЦИЈАЛНО ИЗРАБОТЕН КОВЕРТ ЗА СВЕЧЕНИ ПОВОДИ…
– “GIFT VOUCHER” ПОКЛОН ВАУЧЕР –

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ!