СПЕЦИЈАЛНА ПАКЕТ ЦЕНА ЗА ТЕРМИН од 24/05/2018 до 27/05/2018   за 3 ПОЛУПАНСИОНА

Цена по лице за 3 Полупансиона…….. 105 ЕУР

Детали за хотелот: http://ammon-zeus.gr/