Локација: Aparthotel Nebeske Stolice 1  – 43.282829, 20.812653

Опис: Nebeske Stolice 1 од самото отворање претставува еден од најбараните објекти на Копаоник. Гостопримливоста на домаќинот, позиција на објектот и пријатниот амбиент на хотелот и ресторанот ќе го направи вашиот зимски одмор незаборавен. Ќе ја спомнеме и една од најпознатите тераси во Копаоник и сигурно најдоброто место за опуштање и уживање во погледот на вашето дете кое праве скијачки потези.

Ценовник: Цени од 311 ЕВРА за 7 дена. Кликнете ОВДЕ за да го погледнете ценовникот.