Локација: Apartmani Konaci – 43.286427, 20.809357

Апартмани Конаци се наоѓаат во средишниот дел на туристичкиот комплекс Копаоник во непосредба близина на ски стазите.

Ценовник: Кликнете ОВДЕ.