• Тргнување од Буенос Аирес: 11. Март 2018
  • 19 дена / 18 ноќавања
  • Вклучени авиобилети и трансфери

Датум Пристаниште Пристигнување Заминување
11-03 Ned Buenos Aires (Argentina) 17.00
12-03 Pon plovidba
13-03 Uto plovidba
14-03 Sre Rio de Janeiro (Brazil) 09.00 19.00
15-03 Čet plovidba
16-03 Pet Salvador de Bahia (Brazil) 14.00 20.00
17-03 Sub Maceio (Brazil) 13.00 19.00
18-03 Ned plovidba
19-03 Pon plovidba
20-03 Uto plovidba
21-03 Sre plovidba
22-03 Čet plovidba
23-03 Pet plovidba
24-03 Sub St. Cruz de Tenerife (Kanarska ostrva) 09.00 17.00
25-03 Ned plovidba
26-03 Pon Malaga (Španija) 14.00 20.00
27-03 Uto plovidba
28-03 Sre Marsej (Francuska) 13.00 18.00
29-03 Čet Savona (Italija) 09.00

 

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА ВНАТРЕШНА КАБИНА КЛАСИК – 1299 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА ВНАТРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 1499 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА КЛАСИК  – 1799 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 1999 еур по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА БАЛКОНСКА КАБИНА КЛАСИК  – 2249 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 2449 еур по лице

 

ВО ЦЕНАТА НА ПАКЕТОТ Е ВКЛУЧЕНО:

Повратен авионски билет Скопје-Aргентина; Милано-Скопје

Трансферите во Аргентина  ( од аеродром до пристаниште) и ( од пристаниште до аеродромот во Милано)

Нокевања на база полни пансиони на Брод за време на крстарењето

Аеродромските такси

НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

Бродски такси  200 ЕУР по лице

Типс награда за персоналот и сервис на бродот 10 ЕУР по лице на ден

Се плаќа задолжително при одјавување на кабините

 

Пијалоците на бродот , масажи

Екскурзиите кои ги организира бродот при посетите на градовите, како и останати екскурзии и посети исто така не се вклучени во програмата.

НАПОМЕНА : за реализација е потребен минимум од 2 пријавени патници. Оваа програма не е групна. Летовите се дефинираат во зависност од денот на уплата.