За повеќе информации околу програмата и можноста за авионски билет (трансфери), ве молиме да не конктактирате на info@orfej.com.mk или телефон 075 409 409.

Име на брод Дестинација Датум Испловување од  Завршна дестинација Број на ноќевања Цени од (ЕУР) Пристанишни

такси

 
FASCINOSA Argentina, Brazil, Canary Islands, Spain, France, Italy 11/03/18 Buenos Aires Savona 18 599 200
FAVOLOSA Brazil, Canary Islands, Morocco, Spain 11/03/18 Santos Barselona 17 699 200
Brazil, Canary Islands, Morocco, Spain, France, Italy 11/03/18 Santos Savona 19 779 200
PACIFICA Dominican Republic, Antilles, Canary Islands, Spain, Italy 02/04/18 La Romana Savona 20 529 200
Antilles, Canary Islands, Spain 07/04/18 Gvadalupe Barselona 14 699 190
Antilles, Canary Islands, Spain, Italy 07/04/18 Gvadalupe Savona 15 399 190
MAGICA Antilles, Canary Islands, Gibraltar, France, Italy 06/04/18 Gvadalupe Savona 15 559 190
MAGICA Spain, Portugal, France, England, Netherlands, Denmark, Sweden 29/04/18 Barselona Stokholm 13 699 200
 MAGICA Italy, Spain, Portugal, France, England, Netherlands, Denmark, Sweden 28/04/18 Savona Stokholm 14 799 200

За повеќе информации околу програмата и можноста за авионски билет (трансфери), ве молиме да не конктактирате на info@orfej.com.mk или телефон 075 409 409.