Costa MEDITERRANEA – Холандија – Исланд, Шкотска, Германија

 14  ноќевања/15  дена

Испловување од Амстердам: : 19 Јуни 2018

Датум Пристаниште Пристигнување Заминување
19-06 Tue Amsterdam (Netherlands) –   17:00 
20-06 Wed Cruising –   –  
21-06 Thu Kirkwall (Scotland) 08:00  20:00 
22-06 Fri Cruising –   –  
23-06 Sat Seyðisfjörður (Iceland) 08:00  19:00 
24-06 Sun Akureyri (Iceland) 09:00  19:00 
25-06 Mon Isafjord (Iceland) 09:00  20:00 
26-06 Tue Grundafjord (Iceland) 08:00  20:00 
27-06 Wed Reykjavik (Iceland) 07:00  19:00 
28-06 Thu Cruising –   –  
29-06 Fri Lerwick (Shetland Islands) 12:00  20:00 
30-06 Sat Invergordon (Scotland) 08:00  19:00 
01-07 Sun Cruising –   –  
02-07 Mon Bremerhaven (Germany) 08:00  14:00 
03-07 Tue Amsterdam (Netherlands) 08:00  –  

BASIC * категорија:

 Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат.  IV/  Eur  1529/по личност

Прозворска двокреветна кабина * гарантирана кат.  EV/ Eur 1729 / по личност

Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / Eur 2129 / по личност

3 и 4-та личност во кабина со двајца возрасни се доплаќа по 765 Еур

COMFORT * категорија:

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА ВНАТРЕШНА КАБИНА КЛАСИК – 1709 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА ВНАТРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 1859 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА КЛАСИК  – 1909 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 2059 еур по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА БАЛКОНСКА КАБИНА КЛАСИК  – 2309 ЕУР по лице

ЦЕНА НА ПАКЕТ ЗА НАДВОРЕШНА КАБИНА ПРЕМИУМ – 2459 ЕУР по лице

 3 и 4-та личност во кабина со двајца возрасни се доплаќа по 855 Еур

 

ЦЕНИТЕ ВКЛУЧУВААТ:

 • Крстарење со брод според програмата
 • Сместување во кабина опремена со бања, тоалет, клима уред, сеф, фен и телевизија.
 • Проширен полн пансион на бродот (вечера, полноќна храна, доручек, ручек и ужинка)
 • Свечени вечери со капетанска здравица
 • Целодневна анимација
 • Забавна вечерна програма во салоните и баровите со музика во живо
 • Користење на бродскиот простор и опремата (библиотека, фитнес центар, базен, лежалки на палубата, сауни…)
 • Театарски претстави
 • Влезници за казино и ноќен клуб
 • Спортски активности со инструктор
 • Дневни забавни игри

ВО ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

 • Бродски такси  200 ЕУР по лице
 • Типс награда за персоналот и сервис на бродот 10 ЕУР по лице на ден
 • Се плаќа задолжително при одјавување на кабините
 • COSTA осигурување
 • Пијалоците на бродот , масажи
 • Екскурзиите кои ги организира бродот при посетите на градовите, како и останати екскурзии и посети исто така не се вклучени во програмата.