07 ноќи/ 08 денови

Италија-Шпанија-Франција-Балеари

Испловување од Савона:  15. april 2018.

Датум Пристаниште Појдување Заминување
15-04 Ned Savona (Italija) 20.00
16-04 Pon La Spezia (Italija) 07.00 20.00
17-04 Uto Ćivitavekija (Italija) 08.00 19.00
18-04 Sre plovidba
19-04 Čet Palma de Majorka (Španija) 08.00 18.00
20-04 Pet Taragona (Španija) 09.00 18.00
21-04 Sub Marsej (Francuska) 09.00 18.00
22-04 Ned Savona (Italija) 09.00  

 BASIC * гарантирани категории

 

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана kat. IV / по личност   Eur 199

Прозворска двокреветна кабина * гарантирана kat.  EV/ по личност   Eur 299

Балконска двокреветна кабина * гарантирана kat. BV/ по личност    Eur 449

3 и 4-та возрасна личност во кабина + 100 евра

COMFORT

Внатрешна двокреветна кабина kat. Classic IC/ по личност         Eur 349

Внатрешна двокреветна кабина kat. Premium IP/по личност    Eur 409

 

Прозворска двокреветна кабина kat. Classic EC / по личност          Eur  449

Прозворска двокреветна кабина kat. Premium EP/ по личност      Eur  509

 

Балконска двокреветна кабина kat. Classic BC /по личност        Eur  599

Балконска двокреветна кабина kat. Premium BP/ по личност      Eur  679

3 и 4-та возрасна личност во кабина + 175 евра

ЦЕНИТЕ ВКЛУЧУВААТ:

 • Крстарење со брод според програмата
 • Сместување во кабина опремена со бања, тоалет, клима уред, сеф, фен и телевизија.
 • Проширен полн пансион на бродот (вечера, полноќна храна, доручек, ручек и ужинка)
 • Свечени вечери со капетанска здравица
 • Целодневна анимација
 • Забавна вечерна програма во салоните и баровите со музика во живо
 • Користење на бродскиот простор и опремата (библиотека, фитнес центар, базен, лежалки на палубата, сауни…)
 • Театарски претстави
 • Влезници за казино и ноќен клуб
 • Спортски активности со инструктор
 • Дневни забавни игри

ВО ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

 • Бродски такси  200 ЕУР по лице
 • Типс награда за персоналот и сервис на бродот 10 ЕУР по лице на ден
 • Се плаќа задолжително при одјавување на кабините
 • COSTA осигурување
 • Пијалоците на бродот , масажи
 • Екскурзиите кои ги организира бродот при посетите на градовите, како и останати екскурзии и посети исто така не се вклучени во програмата.