ЦЕНОВНИК ЗА ПОЛУПАНСИОНСКИ УСЛУГИ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

31.12.2017 – 03.01.2018

Тип на сместување  

Полупансион пакет по особа  со 1 свечена вечера

Еднокреветна соба 419.50 ЕВРА
Двокреветна  Економи соба 229 ЕВРА
Двокреветсна соба 267 ЕВРА
Трокреветна соба 229 ЕВРА
Апартман стандар 1/2 318 ЕВРА
Апартман Премиум 1/2 381.50 ЕВРА

Напомена: Доручекот во вредност од 5,51 ЕВРА е вкучен во цената, вечера од 12,75 ЕВРА е вклучена во цената во полупансионсите услуги , економични соби: 101 102 105 201 и 202.

Услови за престој на деца:

  • Деца до 7 години не плаќаат цена за престој.
  • Деца од 7 до 12 година плаќаат доплата од 55 ЕВРА за трите ноќевања.

Останати услови:

Доплата за трета или четтврта особа во апартман изнесува  212.50 ЕВРА за 3 ноќевања

Доплата за пансионски ручек изнесува 7.21 ЕВРА.

Таксата за престој по личност/дневно изнесува 1.02 ЕВРА, за деца од 7-15, 50% од таксата за возрасни, осигуривањето изнесува 0.09 ЕВРА/по особа. Овие цени не се вклучени во ценовникот погоре.

 

ЗИМСКИ ЦЕНОВНИК ЗА ПОЛУПАНСИОНСКИ УСЛУГИ 2017/18

од 03.01 zaključno sa 17.02.2018. 

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ ПОЛУПАНСИОН (дневно по особа) НОЌЕВАЊЕ СО ДОРУЧЕК   

дневно по особа

Еднокреветсна соба 57 ЕВРА 49.55 ЕВРА
Двокреветна Економи Соба 38 ЕВРА 30.55 ЕВРА
Двокреветна соба  42 ЕВРА 35 ЕВРА
Трокреветна соба 36.87 ЕВРА 29,67 ЕВРА
Еднокреветен апартман 83.06 ЕВРА ЕВРА 75,85 ЕВРА
Апартман Стандард 1/2 49 ЕВРА 41.53 ЕВРА
Апартман Премиум 1/2 54.50 ЕВРА 47.05 ЕВРА

Напомена: Доручекот во вредност од 5,51 ЕВРА е вкучен во цената, вечера од 12,75 ЕВРА е вклучена во цената во полупансионсите услуги , економични соби: 101 102 105 201 и 202.

Услови за престој на деца:

  • Деца до 7 години не плаќаат цена за престој.
  • Деца од 7 до 12 година плаќаат доплата од 11.02 ЕВРА за ноќевање со доручел, доплатата за вечера или ручек изнесува 3.39 ЕВРА. 

Останати услови:

Доплата за трета или четтврта особа во апартман изнесува  22.03 ЕВРА/дневно за услугата ND, полупансион 29.24 ЕВРА.

Доплата за пансионски ручек изнесува 7.21 ЕВРА.

Таксата за престој по личност/дневно изнесува 1.02 ЕВРА, за деца од 7-15, 50% од таксата за возрасни, осигуривањето изнесува 0.09 ЕВРА/по особа. Овие цени не се вклучени во ценовникот погоре.

СПЕЦЈАЛНИ ПОПУСТИ: 

  • 7% попуст за престој од 4-6 дена
  • 10% попуст за престој од 7-9 дена
  • 15% попуст за престој над 9 дена

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење